09.11
tiswietis2122

Aftrap vasteloavend uitgesteld

Geplaatst op 09-11-2021

Carnavalsvrienden,

Zojuist heeft het bestuur de moeilijke beslissing genomen de prinsenproclamatie van a.s. zaterdag, 13 november, niet door te laten gaan. Dit in goed overleg met het gemeentebestuur. Daarnaast zal de VVKW haar bezoeken voor de maand november afzeggen.

Meer info volgt later als een update op dit bericht.


Laatste update: 16/12 14.20u

Update 1 (9/11):

Wat gebeurd er met mijn kaartje?

Had jij al een kaartje gekocht voor het PROKLAMATSIEJOEËNSBAL van aanstaande zaterdag? Geen zorgen! Stuur even een berichtje via ons contactformulier dan informeren we je over hoe je je geld kunt terugkrijgen. We proberen uiteraard zo snel mogelijk te reageren op alle berichten.

Update 2 (9/11):

Het proklamatiejoeënsbal is verplaatst naar zaterdag 8 januari 2022 in Heidsjer Tref. Natuurlijk is het doorgaan hiervan afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. Info hierover en info over de kaartverkoop volgen via deze website en onze social media kanalen zodra hier meer over bekend is.

Update 3 (20/11):

Wij krijgen veel vragen of de optocht van 2022 doorgaat of niet. Wij kunnen hier op dit moment uiteraard niets over zeggen. Ook dit is afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. Vooralsnog zijn wij gewoon bezig met het treffen van alle voorbereidingen voor de optocht.

Update 4 (16/12):

N.a.v. de verlenging van de huidige lockdown en de overige corona maatregelen zal de prinsenproclamatie op 8 januari 2022 niet doorgaan. Ook zal de VVKW, in ieder geval tot en met 14 januari 2022, geen bezoeken afleggen. Na de kerstdagen volgt er meer informatie over het hoe en wat m.b.t. de rest van het carnavalsseizoen. Mensen die hun gekochte kaarten voor de oorspronkelijke datum van de proclamatie (13 november 2021) nog niet hebben ingeleverd kunnen hiervoor een mail sturen naar tsikreteer@vvkw.nl

 

Xclusive Multimedia Services