04.11
backup image

Geef je fles voor de optocht in West

Geplaatst op 04-11-2021

Beste optochtdeelnemers, verenigingen en carnavalsvierders,

Het carnavalsseizoen gaat gelukkig weer van start. Er worden altijd kosten nog moeite gespaard door iedereen die carnaval een warm hart toedraagt. Helaas merkt de VVKW dat de kosten van de optocht de afgelopen jaren sterk zijn toegenomen. Minder subsidie, corona, meer veiligheidscriteria etc. Daar waar er bij andere optochten al inschrijfgeld wordt gevraagd wil de VVKW het liefst geen inschrijfgeld gaan berekenen aan de deelnemers. Deze steken veel tijd, energie en geld in kostuums en wagens en zorgen elke optocht voor een mooi beeld.

Hoe willen wij de optocht gratis houden nu en in de toekomst?

Vanaf 11-11-2021 tot carnavalszaterdag kan iedereen zijn of haar emballage bonnetje (of een deel hiervan) bij de Jumbo aan het Carboonplein doneren aan de optocht in West.

We vragen dan ook onderstaande tekst te delen binnen jullie vereniging, app-groepen, social media, etc. om iedereen in West de komende jaren te voorzien van onze geweldige optocht die elk jaar op carnavalszondag door de straten van West trekt.

Kijk jij ook graag de optocht in West? Het organiseren daarvan wordt steeds duurder. Toch zou de VVKW deze gratis willen houden voor die geweldig mooie deelnemende groepen. Jij kan daarbij helpen! Doneer je emballage bonnetje (of een deel hiervan) bij Jumbo Carboonplein bij de emballage.

Samen maken wij de carnaval in West

Va hatse dank namens d’r VVKW en de jroeppe oes d’r tsóg.

Embalage Actie poster

Xclusive Multimedia Services