05.08
backup image

Optochtevaluatie

Geplaatst op 05-08-2019

Beste optochtdeelnemers,

De afgelopen jaren waren jullie gewend dat er een optochtevaluatie gehouden werd waarin jullie als optochtdeelnemers en wij als VVKW van gedachten konden wisselen. Door drukte en andere omstandigheden is het tot op heden helaas niet gelukt deze evaluatie avond te plannen. Omdat het ondertussen bijna augustus is hebben we dan ook besloten dit jaar geen evaluatie avond meer te organiseren.

Natuurlijk zijn we wel benieuwd of jullie feedback voor ons hebben. Zijn er dingen die jullie ons willen meegeven of hebben jullie vragen? Mail ze dan naar tsog@vvkw.nl
Wat vonden jullie bijvoorbeeld van de nieuwe manier (lees: plek) van opstellen?

Ook willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie over enkele zaken aangaande de optocht van volgend jaar te informeren. Zoals jullie ongetwijfeld weten wordt alles steeds maar duurder. Zo ook de organisatie van de optocht. Kosten voor o.a. verkeersregelaars, begeleiders en chauffeurs, lopen in rap tempo op. Ons is er veel aan gelegen deelname aan de optocht gratis te houden. Vooralsnog lukt ons dat ook maar daar moeten we een tweetal maatregelen voor nemen. Ten eerste is er besloten om het prijzengeld voor de optochtwinnaars af te schaffen. Volgend jaar zullen er drie prijzen worden uitgereikt m.b.t. de optocht: de winnaar bij de groepen, de winnaar bij de praalwagens en de winnaar bij de Aintseljenger. Geen tweede prijzen meer en dus geen geldbedragen maar wel eeuwige roem en een prachtige wimpel waarmee je kan pronken! De andere maatregel is het besluit om af te stappen van de papieren versies van de optochtboekjes die jaarlijks verstrekt worden. We gaan deze boekjes vanaf volgend jaar enkel nog in PDF formaat mailen naar alle deelnemers.

De optocht van 2020 zal gehouden worden op carnavalszondag 23 februari. De inschrijfavonden zijn dit jaar in Café D’r Belg. Aanvang 20:00 uur. Hieronder de data:

  • Dinsdag 7 januari 2020
  • Dinsdag 14 januari 2020
  • Dinsdag 21 januari 2020

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben kunnen informeren. Mochten jullie nog met ons willen spreken dan horen we dat graag. Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer toe!

Met carnavalsgroet,

De optochtorganisatie van de VVKW.

Xclusive Multimedia Services