28.01
951489b7-5870-4074-8d8e-0d119126c7a9

Vlaggenactie!

Geplaatst op 28-01-2021
Helaas gaat ook in Kerkrade-West de carnaval dit jaar niet gevierd worden zoals we dat gewend zijn. Maar hoe mooi zou het zijn als de wijken van ons mooie stadsdeel de komende weken vol komen te hangen met rood-geel-groene VVKW vlaggen? Zo houden we het gevoel van de Vasteloavend hoog en brengen we wat kleur naar de straten van Kirchroa-West!
Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een nieuwe kleurrijke vlag ontworpen. Voor slechts 15 euro kun jij de eigenaar worden van een fonkelnieuw exemplaar. Ga naar de contactpagina. Als je daar even je naam en mailadres achterlaat in het formulier, met als opmerking dat je meedoet aan de vlaggenactie, laten wij je z.s.m. weten hoe de bestelling verder afgehandeld kan worden en waar deze af te halen is. Slecht ter been? Of geen mogelijkheid om de vlag zelf af te halen? Geen probleem, dan brengen we hem langs.
De breedte van de vlag is 75 centimeter en de lengte is aan de lange zijde 150 centimeter. Daarnaast zijn er twee varianten in de schuine afloop. (Links aflopend en Rechts aflopend). Bij het ophalen kun je aangeven welke variant je graag wilt hebben. Help jij ons mee de straten rood-geel-groen te kleuren de komende weken?
Xclusive Multimedia Services