01.10
951489b7-5870-4074-8d8e-0d119126c7a9

We kunnen weer carnaval vieren in heel Kerkrade!

Geplaatst op 01-10-2021

Beste carnavalsgekken van Kerkrade,

We kunnen weer carnaval vieren in heel Kerkrade!

De drie Kerkraadse carnavalsverenigingen Karnevalsvereniging “K.V. Burgerlust 1924”, Kirchröatsjer Vasteloavends Verain “Alaaf Kirchroa 1936” en Vasteloavends Verain Kirchroa-West zijn de afgelopen tijd, net als vorig jaar, samen opgetrokken om te overleggen over het komende carnavalsseizoen. Ook is er met de Gemeente Kerkrade overlegd en na de laatste versoepelingen van onze regering hebben we kunnen concluderen dat we na een jaar gedwongen pauze weer echt carnaval kunnen gaan vieren in Kerkrade.

De drie verenigingen zijn ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van alle activiteiten. Dat er het één en ander anders uit zal gaan zien zal duidelijk zijn. Houd de websites en Facebook-pagina’s van de verenigingen in de gaten, daarop wordt de komende tijd meer bekend gemaakt over het programma en waar rekening mee gehouden dient te worden.

Natuurlijk valt of staat alles met hoe het verder gaat met Corona en wat de regering voor beslissingen neemt maar wij hebben goede hoop dat alles goed gaat komen en verheugen ons erop om straks samen met jullie weer carnaval te kunnen vieren.

Met carnavalsgroet,

Karnevalsvereniging “K.V. Burgerlust 1924”, Kirchröatsjer Vasteloavends Verain “Alaaf Kirchroa 1936” en Vasteloavends Verain Kirchroa-West.

Xclusive Multimedia Services